RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Srđan Milovanović novi vlasnik TV PRVE i TV O2, akvizicija vredna 180 miliona evra!

Kompanija "Antena" grupa, u čijem vlasništvu se nalaze "Prva" televizija, "O2" TV, "Prva TV Crna Gora", "Play" Radio, šest kablovskih kanala i portali prva.rs, o2tv.rs i b92.net, postigla je dogovor sa Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100 odsto osnivačkih prava "Antena grupe" u Srbiji i Crnoj Gori, a vrednost akvizicije iznosi 180 miliona evra.


Postupak izdavanja dozvole od strane regulatornih tela je u toku, naveli su u saopštenju Krajem 2009. godine "Antena grupa" preuzela je "Fox" televiziju u Srbiji, a u septembru 2010. promenila je naziv u "Prva srpska televizija".

Kako navode, promena osnivačkih prava deo je poslovne strategije kompanije "Antena grupe", koja će se fokusirati dalje na razvoj osnovne delatnosti i poslovanja.

"Grupacija je ovim poslovnim potezom ostarila impresivan uspeh.

U vreme kupovine "FOX" televizije u Srbiji 2009. godine, stanica je imala svega (4 odsto udela tržišta), a danas, osam godina nakon ozbiljnih ulaganja i kontinuiranog širenja delatnosti, medijska kuća ima čak (45 odsto udela) u tržištu i jedna je od najzdravijih medijskih kompanija u zemlji", piše u saopštenju.

Dodaju da Srđan Milovanović poseduje bogato iskustvo u medijskom i telekomunikacionom poslovanju, a da akvizicija predstavlja izazov koji će, navode, pozitivno uticati na celokupan razvoj medijskog tržišta Srbije.

"Sa velikim zadovoljstvom najavljujem preuzimanje jedne od najprestižnijih medijskih kuća u Srbiji i Crnoj Gori, koju je punih osam godina kreirao i vodio sjajan domaći tim pod vođstvom "Antena grupe".

Imajući u vidu besprekoran imidž i odlične rezultate poslovanja medijskog giganta, ciljevi i planovi će se kretati u pravcu suverene gradnje i daljeg razvoja ove ugledne medijske kuće, uvećanja produkcionih kapaciteta i širenja medijske platforme.

Ambiciozne planove jačanja liderske pozicije kompanije kako u zemlji, tako i u regionu sprovodiće isti tim ljudi koji važe za vrhunske profesionalce i jedne od najboljih u domaćoj medijskoj industriji.

Radujemo se novim uspesima koje ćemo zajedno graditi i ostvariti u periodu pred nama, a u korist vernih gledalaca i slušalaca kojima obećavamo još raznovrsniji i bolji programski sadržaj", izjavio je novi vlasnik Srđan Milovanović.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
05.12.2018 05:49

 

Pročitajte još i ...

Google Play Store predlaže uklanjanje aplikacija koje se ne koriste Google Play Store predlaže uklanjanje aplikacija koje se ne koriste

Mnogo je korisnika koji na svojim uređajima imaju veliki broj aplikacija koje uopšte ne koriste, budući da je malo aplikacija koje se koriste svakodnevno, te prostor zauzimaju sa razlogom.Tako aplikacije ...

Amazon predstavio robote za pakovanje koji zamenjuju ljudske radnike Amazon predstavio robote za pakovanje koji zamenjuju ljudske radnike

Amazon.com Inc počinje sa lansiranjem mašina koje će preuzeti poslove nekoliko hiljada radnika koji su do sada radili na pakovanju porudžbina.Radi se o modelima CartonWrap, koje mogu da spakuju između ...

Samo četiri odsto Internet korisnika veruje online influenserima Samo četiri odsto Internet korisnika veruje online influenserima

Istraživanje koje je sprovela medijska agencija UM pokazuje da online influenseri nemaju veliki uticaj na korisnike Interneta, kako se to do sada smatralo.Studija je sprovedena nad 56.000 korisnika Interneta iz ...

Loading the player...