RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

TUGA Grafiti s likom Olivera Ivanovića u nekoliko gradova

Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića danas su osvanuli grafiti s njegovim likom i napisom OLIVER u više gradova, između ostalih, u Prištini, Kosovskoj Mitrovici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu.


Grafiti su se pojavili u toku noći.

Na zidovima, trotoarima i institucijama, pojavio se njegov portert iz sudnice - okrenut leđima, osmehuje se preko ramena.

Izbor ove fotografije ukazuje na sudski proces kroz koji je prošao i na činjenicu da je upucan s leđa sa šest metaka."Građanska incijativa SDP" podsetila je da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate.

Ta "građanska inicijativa" će od sutra započeti akciju potpisivanja peticije da pešačka zona ili Ulica Sutjeska, u kojoj je ubijen Ivanović, dobije njegovo ime.
Izvor: TV N1 / Foto: TV N1
 
16.04.2018 07:00

 

Pročitajte još i ...

OPA BATO! Pariz preti onima koji preispituju priznanje Kosova?! OPA BATO! Pariz preti onima koji preispituju priznanje Kosova?!

Države koje su priznale nezavisnost Kosova, ali preispituju taj stav, suočiće se sa protestom Francuske ukoliko reše da povuku odluku."Novosti" podsećaju da je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao da ...

PRVOMAJSKA PROTESTNA ŠETNJA: Da plate ustanu, a mladi ostanu! PRVOMAJSKA PROTESTNA ŠETNJA: Da plate ustanu, a mladi ostanu!

Dva reprezentativna sindikata "UGS Nezavisnost" i "Savez samostalnih sindikata Srbije" (SSSS) organizovaće Prvog maja na Trgu Nikole Pašića u 12 časova protestnu šetnju pod sloganom "Da plate ustanu, a mladi ...

REPORTERI BEZ GRANICA: Gori uslovi za rad novinara u Srbiji REPORTERI BEZ GRANICA: Gori uslovi za rad novinara u Srbiji

Bez podrške međunarodnih organizacija, nezavisnim medijima u Srbiji preti nestanak, a Srbija će postati "crna rupa", izjavila je za "Radio Slobodna Evropa" (RSE) Polin Ad-Mevel, direktorka kancelarije za Balkan u ...

Loading the player...