RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

UPOZNAJTE Dragana Jovanovića, možda i najgoreg SNS lokalnog šerifa

O lokalnim SNS šerifima slušamo skoro svaki dan i taman kad pomislimo da nas ništa više ne može iznenaditi – na videlo ispliva neko još gori i odvratniji od prethodnog.


Za danas smo vam spremili priču o Draganu Jovanoviću, kome ćemo u saradnji sa meštanima mesne zajednice Dren posvetiti čitav specijal od nekoliko tekstova.

Jovanović je predsednik mesne zajednice „Dren“ koji pripada opštini Obrenovac, a među lokalnim stanovništvom je poznat po vređanju i omalovažavanju žena, krađi i korupciji.Naši sagovornici počinju priču ovako:


U avgustu mesecu je predata peticija za smenu seoskog predsednika saveta mesne zajednice Dren Opština Obrenovac.

Peticiju potpisala 252 nezadovoljna meštana više od polovine su clanovi sns. Na zadnjim izborima glasalo 400 ljudi.

I od tad kreće haos, etiketiranje i obračunavanje sa svakim ko je imao vezu sa tim. Naravno da rukovodstvo opštine ćuti.

Peticiju smo poslali i Glišiću i u vrh stranke i obrenovački SSN, Vesiću, gradonačelniku, asolutno su svi obavešteni o ovome.

Pošto se list Palez finansira iz budžeta opšine počinju da izlaze najprljaviji tekstovi o ljudima, ženama pogotovo, navode se adrese gde ko zivi, šta poseduje od imovine upliću se malolwtna deca.

Toliko toga možemo da ispričamo.

Dren je jedno malo selo ali je ovo otišlo isuviše daleko.

Takodje smo u peticiji naveli konkretne dokaze o malverzacijama, gde je donosio od neke firme sxr „Bane“ iz Obrenovca sam neke profakture od 28000 din za radove na sanaciji, a te poslove pojedini mestani izvodili besplatno.

Enormne kolicine uglja se narucivale za MZ, cevi koje su dobijene kao donacija TNT zavrsile kod njega na dvorisnoj ogradi, od Opstine dobijeno gorivo oko 50000 din za potrebe MZ on sipa u svoje privatno vozilo ne pravdajući nikome ništa, stedstva za održavanje higijene prostorije mesne kancelarije drži kod sebe kući.

Lično on predložio da se supruga zaposli kao ložač u mesnoj kancelariji i to u Junu mesecu, on organizuje ko će se gde sahraniti na seoskom groblju (mesto pored puta ili tamo dole negde od mnogo stvari zavisi), on je i čitač seoskih vodomera, on vam i sijalicu ulične rasvete podstavlja za 50 eura.

Jednostavno kao „Dijamant margarin, u sve se meša“ naravno samo tamo gde ima para, selo ga ne zanima.

Kao što možete da vidite na ovoj slici ispod, Jovanović je koristio list „Palež“ da se svojevremeno obračunava sa Ujedinjenim Regionima Srbije i Miroslavom Čučkovićem. Nakon što je on preleteo u SNS – nestala je i svađa, a obojicu spaja pohlepa i ljubav prema novcu.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
12.02.2019 03:31

 

Pročitajte još i ...

Tragičan kraj kralja narodne muzike Tragičan kraj kralja narodne muzike

– To je jako tužna vest, velika tragedija. Da jedan zaista kralj narodne muzike završi tako.To je veliki gubitak za umetnost – rekao je u izjavi Danasu Bora Đorđević, frontmen ...

SRBISTAN! Babićev vozač optužen za blaže delo i NEĆE BITI ISTRAGE?! SRBISTAN! Babićev vozač optužen za blaže delo i NEĆE BITI ISTRAGE?!

Vozač S.D, koji je upravljao vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu, u kojoj je poginula jedna osoba, a pet teže ili lakše povređeno, po svemu ...

(FOTO): Deo Koridora 10 propao pre otvaranja! (FOTO): Deo Koridora 10 propao pre otvaranja!

Na samom ulazu na deonicu budućeg Koridora 10 od Niša ka Pirotu, koja još nije ni otvorena, asfalt je popucao, pa krpljen.Na saobraćajnici su sada radnici koji ispituju tlo i ...

Loading the player...