RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

UŽAS: Novinar Stefan Cvetković sinoć je pretučen u Beloj Crkvi

Novinar Stefan Cvetković, koji je sredinom prošlog meseca nestao pa pronađen, pretučen je u kafiću u centru Bele Crkve, piše list “Danas”.

Cvetković je za “Danas” izjavio da ga je metalnom šipkom udario lokalni narko - diler, koji je već bio osuđivan jer mu je pretio.

"Meni je pre dva dana ukinuto policijsko obezbeđenje, jer je procenjeno da nisam u opasnosti.


Ne verujem u slučajnost da se napad dogodio baš nakon toga.

Verujem da je napadač hteo da me ubije, a javnost ću o svemu obavestiti na konferenciji za novinare, koju ću u sredu održati baš u tom kafiću gde se napad dogodio“, najavio je Cvetković.

Cvetković je agenciji "Beta" rekao i da je potom pokušao da pobegne sa mesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

On je fotografiju iz lokalne ambulante na kojoj se vide rane na glavi i krvavi tragovi odmah objavio na društvenim mrežama.

Nakon toga se uputio za Rumuniju, zbog, kako kaže, svoje bezbednosti.

Agenciji "Beta" rečeno je u Tužilaštvu u Beloj Crkvi da policija proverava prijavu sa dežurnim tužiocem i prikuplja dokaze o tom događaju.

“Danas” podseća da je Stefan Cvetković nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan.

U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici "Žandarmerije", "BIA", kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera "Ministarstva unutrašnjih poslova".

Međutim, "Osnovno javno tužilaštvo" u Vršcu i "Više javno tužilaštvo" u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.
Izvor: Beta.rs, Danas.rs / Foto: Facebook.com
 
10.07.2018 08:42

 

Pročitajte još i ...

MAFIJAŠKA DRŽAVA: Kako SNS kažnjava lokalne samouprave gde je na vlasti opozicija MAFIJAŠKA DRŽAVA: Kako SNS kažnjava lokalne samouprave gde je na vlasti opozicija

Tamo gde su na vlasti drugi, a ne "Srpska napredna stranka", tamo su lokalna samouprava i građani kažnjeni.Za te uprave i te poreske obveznike nema pomoći Republike Srbije.Tako u 2017. ...

LAŽOVČINA! Mi ćemo organizovati SP zajedno sa Rumunijom, Grčkom i Bugarskom?!? LAŽOVČINA! Mi ćemo organizovati SP zajedno sa Rumunijom, Grčkom i Bugarskom?!?

Rumuni, Grci i Bugari pojma nemaju.Letimična potraga po tamošnjim portalima, i onim više i onim manje ozbiljnim, bila je uzaludna.Uteha se nije mogla naći ni na sajtu "FIFA", ni na ...

MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks! MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks!

Oko 80 preduzetnika i malih firmi koje već četvrt veka posluju u lokalima kupljenim od "Stankoma", moglo bi da ostane bez poslovnog prostora iako je njihova imovina davno upisana u ...

Loading the player...