RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

UŽAS: Novinar Stefan Cvetković sinoć je pretučen u Beloj Crkvi

Novinar Stefan Cvetković, koji je sredinom prošlog meseca nestao pa pronađen, pretučen je u kafiću u centru Bele Crkve, piše list “Danas”.

Cvetković je za “Danas” izjavio da ga je metalnom šipkom udario lokalni narko - diler, koji je već bio osuđivan jer mu je pretio.

"Meni je pre dva dana ukinuto policijsko obezbeđenje, jer je procenjeno da nisam u opasnosti.


Ne verujem u slučajnost da se napad dogodio baš nakon toga.

Verujem da je napadač hteo da me ubije, a javnost ću o svemu obavestiti na konferenciji za novinare, koju ću u sredu održati baš u tom kafiću gde se napad dogodio“, najavio je Cvetković.

Cvetković je agenciji "Beta" rekao i da je potom pokušao da pobegne sa mesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

On je fotografiju iz lokalne ambulante na kojoj se vide rane na glavi i krvavi tragovi odmah objavio na društvenim mrežama.

Nakon toga se uputio za Rumuniju, zbog, kako kaže, svoje bezbednosti.

Agenciji "Beta" rečeno je u Tužilaštvu u Beloj Crkvi da policija proverava prijavu sa dežurnim tužiocem i prikuplja dokaze o tom događaju.

“Danas” podseća da je Stefan Cvetković nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan.

U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici "Žandarmerije", "BIA", kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera "Ministarstva unutrašnjih poslova".

Međutim, "Osnovno javno tužilaštvo" u Vršcu i "Više javno tužilaštvo" u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.
Izvor: Beta.rs, Danas.rs / Foto: Facebook.com
 
10.07.2018 08:42

 

Pročitajte još i ...

SRBISTAN - MALA KOLUMBIJA! Da li je žandarm Vučković vođa navijača Partizana SRBISTAN - MALA KOLUMBIJA! Da li je žandarm Vučković vođa navijača Partizana

"Policijski sindikat Srbije" (PSS) zatražio je od "Ministarstva unutrašnjih poslova"  informacije o tome da li je pripadnik "Žandarmerije" Nenad Vučković vođa navijača "Partizana" i da li su ispitivane njegove veze ...

BRUKA I SRAMOTA! EPS u Čačku isključio struju ratnom vojnom invalidu BRUKA I SRAMOTA! EPS u Čačku isključio struju ratnom vojnom invalidu

"Elektrodistribucija Čačak" isključila je struju ratnom vojnom invalidu sa "Košara" Dejanu Petkoviću, iako su mu 3. jula dali rok od 30 dana da izmiri dug.Petković ne spori dug od 27.000 ...

GLASALI STE, SAD UŽIVAJTE! Ponoćni Moler GLASALI STE, SAD UŽIVAJTE! Ponoćni Moler

Završi se, konačno, i ovo "Svetsko prvenstvo" u fudbalu.Čini se, nikada turbulentnije u Srba.Dakako da to nije samo zbog fudbala, već zbog frustracija koje kada zaposednu neko biće, nema tog ...

Loading the player...