RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Vučić preko Đilasa naredio Obradoviću da Srđana Noga zbog vešala izbaci iz Dveri!

Lider pokreta "Dveri" Boško Obradović izjavio je juče da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest “Jedan od pet miliona” u Beogradu.

Dodao je da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke.


Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se "Dveri" ograđuju od svake politike nasilja.

Istovremeno, i poslanik Srđan Nogo se ogradio od "Saveza za Srbiju" tvrdnjama da s njima nema nikakve veze.

„To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila politika pokreta "Dveri" nikada neće biti“, rekao je Obradović novinarima u Skupštini Srbije.

Nogo se, naime, oglušio o apele organizatora protesta “Jedan od pet miliona” da ne donose makete vešala na protest, a kao odgovor na „politički motivisano“ zatvaranje mladića koji je to učinio prethodne subote.
Ako je to „druga Srbija“, neka, hvala


On se na protestu ipak pojavio noseći vešala i u objavi na Tviteru pozvao ministra policije Nebojšu Stefanovića da ga uhapsi da, kako je naveo, “vidimo koje je to krivično delo”.

Objašnjavajući svoj potez, Nogo je za "Kurir" rekao da nema nikakav kontakt sa "Savezom za Srbiju".

“Ja sam poslanik "Dveri", ali nisam ni u kakvom kontaktu sa "Savezom", ovo je moj lični čin, nema veze ni sa strankom kojoj pripadam”, naveo je on.

Nogo je pozvao policiju da radi po nalogu tužioca jer se on, kako je naveo, neće pozvati na poslanički imunitet.

Upravo su slike s vešalima predstavnici vlasti iskoristili kako bi optužili učesnike protesta da se zalažu za “Srbiju vešala”.

„Činjenica da su lideri tog saveza, njihovi poslanici nosili vešala ukazuje da oni ne razumeju šta je suština onog što građani Srbije žele i kada nedostaje politički program.

Kada nema formulacije programa koji nudi nešto građanima Srbije, onda vešala postaju politika“, ocenio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ovo je drugi put da se Obradović ograđuje od postupka Noga.

U oktobru prošle godine Obradović je osudio izjavu njegovu izjavu da premijerka Ana Brnabić, ukoliko je parafirala Dablinski sporazum s Evropskom unijom o migrantima, „treba da bude obešena istog časa na Terazijama“, a pored nje i Aleksandar Vučić.

Krajem oktobra prošle godine Srđan Nogo izašao je iz Predsedništva Dveri, ali je kao član ovog pokreta i dalje ostao da obavlja poslaničku dužnost.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
12.02.2019 04:33

 

Pročitajte još i ...

Budućnost stočarstva: Krave koje su dobile 5G konekciju Budućnost stočarstva: Krave koje su dobile 5G konekciju

Već neko vreme se spekuliše o tome kako će 5G mreža uticati na svakodnevne aktivnosti ljudskih bića, budući da će delovati na širok spektar funkcionalnosti – od rada autonomnih vozila, ...

iPad zaključan na 48 godina, i kako ga brzo otključati iPad zaključan na 48 godina, i kako ga brzo otključati

Apple uređaji imaju bezbednosni sistem koji će ih privremeno zaključati, ukoliko se više puta unese pogrešna šifra.Svaki naredni neuspešan pokušaj rezultovaće produženjem vremena pre nego što je uređaj moguće otključati.To ...

Media Jam hakaton: Podkast u Srbiji, novi medijski prostor! Media Jam hakaton: Podkast u Srbiji, novi medijski prostor!

Medijsko tržište u Srbiji može da ima velike koristi od podkasta – audio i video forme sadržaja koja se globalno širi, a postaje sve popularnija kod mlađe publike u Srbiji.Tim ...

Loading the player...